Do të shtojmë më shumë histori dhe burime me kalimin e kohës, kështu që ju lutem vazhdoni të na vizitoni ose të na kontaktoni për të ndarë historinë tuaj apo të familjes tuaj.

Për rezervime mediatike, email:

evenwallshaveears@gmail.com

Ku të na gjeni në rrjete sociale:

 

Contact Form