Aplikacionet

Nëse ju apo anëtari i familjes suaj ka jetuar në Shqiperi gjatë kohës 1944 dhe 1990 dhe dëshironi të aplikoni për gjendjen e dokumenteve të sigurimit, ju lutem klikoni këtu për formularin:

http://autoritetidosjeve.gov.al/akses-per-qytetaret/

 

Formular Aplikimi për Informim për zyrtarët përpara emërimit / zgjedhjes në poste të larta – Autoriteti për informimin mbi dokumentet e ish-sigurimit të shtetit (AIDSSH)

http://autoritetidosjeve.gov.al/aplikime/akses-per-agjencite-private-dhe-shteterore/

 

Hulumtuesit/Studiuesit, ju lutem aplikoni këtu për qasje të informacionit:

http://autoritetidosjeve.gov.al/akses-per-studiuesit/

DIALOGU PËR TIRANËN – 12 NËNTOR

Në kuadër të projektit Dialogu për Tiranën ftohen familjarët e interesuar të japin dëshmi në këtë link: http://autoritetidosjeve.gov.al/formular-aplikimi-per-informim-te-te-vdekurve-apo-te-te-zhdukurve/