Bashkohu dhe ti në këtë lëvizje. Zbulo sesi duhet ta ndash historinë tënde dhe të frymëzosh të tjerët.

Le të bëhet tregimi yt trashëgimia jote! Bëj që rrëfimi yt t'i frymëzojë të tjerët.

Partnerët

Partnerët dhe përkrahësit tanë

NE I MIRËPRESIM PARTNERITETET E REJA

Në kërkim të rrëfimeve

Ekipi ynë po udhëton në të gjithë Shqipërinë për të hedhur dritë mbi të kaluarën dhe për të dëgjuar dëshmitë tuaja.

Platforma Edhe Muret Kanë Veshë organizohet në kuadër të projektit Përkujtojmë për të shëruar dhe parandaluar, i zbatuar nga Autoriteti për Informimin mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit me mbështetjen e UNDP Shqipëri dhe Qeverisë së Italisë.